Milkboy

O čokoládě MILKBOY:

 Emanuel Schmerling, zástupce třetí generace výrobců čokolád, v roce 2015 zakládá společnost MilkBoy Chocolate. Ačkoliv sídlí v New Yorku, veškerá výroba a zpracování se odehrává v Zurichu a zaručuje autentičnost a úctu k surovině jako takové. MilkBoy bere otázky udržitelnosti globálních přírodních zdrojů velice vážně. Veškerá produkce řemeslných čokolád probíhá tzv. bean-to-bar (od bobu k tabulce) a zpracovává pouze kakao z udržitelného zemědělství, které prošlo certifikací UTZ a FSC. Výrobky jsou také bez lepku, soji a GMO stop.

DOVOLENÁ

Milý zákazníci, 10.8. - 16.8. 2025 budeme mít provozní přestávku z důvodu dovolené. Během této doby můžete i nadále objednávat jako obvykle, ale vaše objednávky začneme postupně vyřizovat až od 16.8.

Děkujeme za Vaše pochopení a trpělivost a těšíme se na vaši další přízeň. Váš tým nejlepsicajicek.cz

 

 pngegg (2)

Rozumím