Milý zákazníci, od 20. do 27. prosince budeme mít provozní přestávku z důvodu dovolené. Během této doby můžete i nadále objednávat jako obvykle, ale vaše objednávky začneme postupně vyřizovat až od 28.12. Děkujeme za Vaše pochopení a trpělivost. Těšíme se na vaši další přízeň. Váš tým nejlepsicajicek .

MILKBOY SWISS Bílá čokoláda Bourbon Vanilla 100g

139 Kč 139 Kč / 100 g
Skladem (15 ks)

Švýcarská bílá čokoláda s Bourbon vanilkou

Když se řekne Švýcarsko, mnohým se vybaví pohled na zelené alpské louky a pasoucí se kravičky. Není překvapením, že bílá čokoláda vznikla právě tam. Poctivý řemeslný přístup, prvotřídní mléko a kakaové boby z ekologicky udržitelného zemědělství zaručuje gurmánský chuťový zážitek ze sametově hebké bílé čokolády a lusků vanilky Bourbon. Bez lepku, soji a GMO.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
na jakékoliv místo
Garance bezodkladného doručení
Garance bezodkladného doručení
položky skladem nejpozději do 3 dnů u Vás
Přes 21 000 výdejních míst
Přes 21 000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, mletá vanilka, emulgátor: slunečnicový lecitin
Alergeny: mléko. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně 26 %, mléčné sušiny nejméně 27 %
Hmotnost: 100g
Nutriční hodnoty (na 100g)
Energetická hodnota - 2261 kj/540 kcal
Tuky - 32g
- Z toho nasycené mastné kyseliny - 19g
Sacharidy - 56g
- Z toho cukry - 56g
Vláknina 0g
Bílkoviny - 8g
Sůl - 0g
Výrobce: Menrose GmbH - 8041 Zürich Switzerland

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Emanuel Schmerling, zástupce třetí generace výrobců čokolád, v roce 2015 zakládá společnost MilkBoy Chocolate. Ačkoliv sídlí v New Yorku, veškerá výroba a zpracování se odehrává v Zurichu a zaručuje autentičnost a úctu k surovině jako takové. MilkBoy bere otázky udržitelnosti globálních přírodních zdrojů velice vážně. Veškerá produkce řemeslných čokolád probíhá tzv. bean-to-bar (od bobu k tabulce) a zpracovává pouze kakao z udržitelného zemědělství, které prošlo certifikací UTZ a FSC. Výrobky jsou také bez lepku, soji a GMO stop.